Formació en licitació pública

A inLicitando també hem assumit diferents mandats de formació

en Licitació Pública des de la nostra experiència i coneixement general de

els procediments contractuals en Contractació Pública.
Des de l’any 2018 hem organitzat diferents sessions formatives al

respecte a empreses de diferent àmbit (facilities, subministraments, assegurances,

etc.) i associacions empresarials com l’Associació Empresarial i Unió

Patronal Metal·lúrgica de L´Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL/UMPBALL) i

l’Associació Catalana d’Empreses de Neteja (ASCEN) els qui han apostat

per nosaltres a intentar especialitzar els seus empleats o associats a

licitació pública.

Les nostres sessions formatives se centren en dos àmbits, tot i que l’esperit sempre és adaptar aquestes sessions a les necessitats formatives dels nostres clients.

Aquests dos àmbits són:

Des de la transposició de les Directives Europees d’aplicació a la Llei 9/2017 LCSP – Llei de Contractes del Sector Públic, fins a les noves modalitats contractuals per les quals les empreses poden optar a ajuts públics en el marc dels fons europeus NextGenerationEU a partir de les resolucions d’agost de 2021, centrant-nos en el Mecanisme per a la Recuperació i la Resiliència (MRR), inclòs en aquest NextGenerationEU i la finalitat del qual és donar suport a la inversió i les reformes als Estats Membres per aconseguir una recuperació sostenible i resilient, alhora que es promouen les prioritats ecològiques i digitals de la Unió Europea.
Aquest MRR preveu que cada Estat membre desenvolupi un Pla de recuperació i resiliència on s’incloguin les reformes i els projectes d’inversió necessaris per assolir els objectius de l’MRR.
A Espanya: Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) (publicat al BOE núm. 103, de 30/04/2021). Sota el paraigua del PRTR, el Pla Nacional de Competències Digitals (PNCD) és una mesura que estableix la capacitació digital entre els seus 10 eixos prioritaris, amb l’objectiu de “reforçar les competències digitals de les persones treballadores i del conjunt de la ciutadania”.

En aquest bloc ia partir de procediments de contractació publicats, analitzem els punts clau de la documentació i treballem a la presentació virtual de propostes atenent els requeriments previs, els plecs de prescripcions tècniques i l’anàlisi econòmica apropiada per presentar ofertes guanyadores.

En aquestes sessions formatives aportem les experiències reals d‟empreses que han participat en Contractació per a la posada en comú d‟enfocaments i estratègies guanyadores, així com l‟anàlisi dels punts febles i com superar-los.

Vols presentar-te a una
licitació i guanyar-la?

Deixa-ho a les nostres mans

T'acompanyem en el procés.

No ho dubtis, contacta amb nosaltres


    Estàs inscrit en algun Registre Oficial de Licitadors (ROLECE, RELI...)?

    Quin és el teu sector o activitat?



    Abrir chat
    Hola 👋
    ¿En qué podemos ayudarte?